sunnuntai 16. marraskuuta 2008

Varaston katolla

Hankittiin joitakin aikoja sitten simppeli varasto, joka koottiin valmiiksi muutaman päivän kuluessa. Elementtirakenteisen varaston kokoaminen ei erityisen vaativa urakka ollut. Aloittaminen  ja meinaaminen tosin kesti kaksi viikkoa. Varastossa on lautakatto, joka on nyt marraskuun sateista saanut osansa. Hiukan on vettä tippunut myös varaston sisäpuolelle.
Noin viikko varastoon tehtiin välisenä ja samantien roudattiin liiterin puoli varastosta melkein täyteen halkoja. Ulkopouolelle jäi pressun alle vielä toinen mokoma. Olisko 4-5 kuutiota.

Eilen sitten aloitettiin varaston peltikaton asennus. Vettä satoi käytännössä koko päivän.  Pellit kuitenkin saatiin apuvoimien reippaalla avustuksella paikoilleen. Levyjen ruuvaamien kattoon oli varsin koleaa hommaa, joka vaati vähän taiteilua ja tasapainoilua märällä ja liukkaalla peltipinnalla. Kukaan ei kuitenkaan pudonnut. Tälle päivälle jäi vielä harjapellin ja päätyräystäiden peltien asennus sekä jo asennettujen peltien lopulliset ruuvaukset. Valmista tuli. Varastoon pitää vielä tehdä muutamia hyllyjä sekä kiinittää kattoon koukut polkupyörille. Myös ovien rivat ja lukot ovat vielä asentamatta. Varaston maalaus ja sähköjen kytkentä jäävät ensi kesälle. Alkaa tämän vuoden rakentamiskiintiö olla jo paketissa.
Tehty työ tuntuu lihaksissa. Katolla kurkotellessa taas huomasi kuinka venyttelyä ja jumppaa olisi kannattanut harrastaa enemmän. Siksi hankalaa oli kattoliikunta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti