lauantai 14. helmikuuta 2009

Villit Vuodet

Villit Vuodet Hämeenlinnan kaupungin teatterin esitys oli elämys ja viihdettä parhaimmillaan. Veksi Salmen lauluihin ja elämään perustuva musikaali tempaisi mukaansa. Irwin Goodmanin Ryysyranta, Ei tippa tapa ja monet muut 70-luvulla ahkeraan soitetut kappaleet yhdessä tuoreempien laulujen kanssa muodostivat hyvän ja nostalgisia tunteita nostattavan tunnelman. Esitys sisälsi myös taitavaa tanssiestystä sekä yllättävän paljasta pintaa! Se oli Viuhadus-kappaleen soidessa katsomorivien välissä viuhahteli useampikin vähäpukeinen hahmo.

Hämeenlinnan kaupunkikin oli aikoinaan häpeillyt Veksin ja Irwinin tempauksia. Näin esitys ainakin antoi ymmärtää. Ajat muuttuvat ja maailma sen mukana. Vai mitensemeni?

Täytyy kyllä myöntää, että teatteriharrastus on jäänyt muutamaan kertaan. Viime vuonna yksi kerta ja tänä vuonna toinen. Viime vuoden esitys oli paikallisessa kesätetterissa Miinan Montussa pidetty Pauli Hanhiniemen konsertti tms. Esitys liittyi kokonaisuuteen Monttu Soikoon.
Vakaa aikomus on tihentää teatteriesityksissä käyntiä. (Ainahan se television voittaa.)  Onhan vuosi vasta alussa. Hyvää ystävänpäivää kaikille (= molemmille) tämän blogin lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti