perjantai 13. marraskuuta 2009

Perjantai ja 13.

Huonon tuurin, epäonnen ja vahinkojen päivä! Vaiko uskomus vain, kuten täysikuu hulluille ja musta kissa muuten vaan mukaville?
Sanotaan myös, että kun uskoo vakavasti jotain tapahtuvan, se myös tapahtuu tai jos pelkää, pelottava asia toteutuu. Esimerkiksi jos paljastaa pelkonsa vihaiselle koiralle, kimpuunhan se käy. Oma syy! Mitä pelkäsit! . Vahva uskomus epäonneen tai onnettomuuteen tekee henkilön epävarmaksi ja valppaushan siinä herpaantuu kun hermoilee ja silloin se huono onni sitten iskee. Jos pelkää ajavansa kolarin, kolarihan siitä tulee kun pelkoansa hermoilee. Mutta mutta! Joka päivähän niitä onnettomuuksia ja vahinkoja sattuu.! Mikä niitä yhdelle päivämäärälle enempäänsä keräis? Ei yhtään mitään, mutta kannattaisikohan olla varovaisempi kun niitä perjantaita hermoilevia liikenteessäkin enemmän tulee vastaan? Mitä tapahtui vuonna 2001?

Vuoden aikana perjantai on 13. päivä ainakin kerran. Ja se päivä on aina siten, että kun kuukauden ensimmäinen päivä on sunnuntai on perjantai sitten se kolmastoista. Sääntö epäsännöllisyydessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti