perjantai 22. tammikuuta 2010

In The Middle of Nowhere - Salla

Tilaamani pohjoisen paikallislehden, Koillis-Lapin otsikko "Salla panostaa nettipalveluihin" (21.1.10) herätti mielenkiinnon ja lukaisin jutun, jossa kuvattiin Matkalle Sallaan ry:n toimintaa. Yhdistys on perustanut Facebookkiin ryhmän, joka oli kerännyt jo yli 1200 fania. Tänään luku oli 1271 kun minä ryhmän faniksi liityin. Facebookin sivuilla oli myös julkaistu Spotify-soittolista nimeltään Salla-in the middle of nowhere. Tein listasta kopion ja muutin sen avoimeksi listaksi (collaborative playlist). Tähän avoimeen listaan Salla-in the middle of nowhere voi kuka tahansa lisätä erittäin Sallaisia kappaleita. Katsotaan miten lista kehittyy.
Salla on kaukaista ja jopa syrjäistä Lappia ja minäkin olen käynyt siellä vain pari kertaa. Viimeksi vuosituhannen alussa työmatkalla täältä etelästä. Paikka on kirjaimellisesti In the middle of Nowhere. Keskellä ei mitään. On Sallassa sentään Jotain kuten muuallakin Lapissa.

Entisenä Lappilaisena sympatiseeraan edelleen kaikkea Lappilaista. Paitsi sääskiä. Kuulun Facebookissa ryhmään MIE olen lapista ja MIE olen YLYPIÄ siitä!  Ensi kesänä jos Lapissa käyn, voisin poiketa myös Sallassa. Tai ehkä jään Kemijokivarteen ja osallistun yöttömän yön soutuun Savukoskelta Kemijärvelle. Matkaa on vain 110 kilometriä. Myötävirtaan. Enää puuttuu vain vene/kanotti ja airot/melat. Jaksaiskohan sitä...Tiedän jo mistä voisin lainata kanootin tai kaksikin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti