keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Voddler!

Sain tänään kutsun Voddlerin käyttäjäksi! Voddler on ruotsalainen elokuvien Spotify. Ruotsalainen se Spotifykin on.
Palvelussa on kohtalainen valikoima ilmaisia elokuvia, dokumentteja ja tv-lähetyksiä. Ilmaisten lisäksi ne paremmat tai suosituimmat elokuvat ovat maksullisia. Hinnat ei toki päätä huimaa. Näköjään 19, 27 tai 37 SEKkiä. eli Ruotsin kruunua.
Latasin siin tämän mainion ohjelman ja ajattelin heti aluksi katsoa jonkin elokuvan. Mielessänin jo mietin, miten sais Voddler-elokuvan näkymään olohuoneen televisiossa. :)

Mutta mutta....eihän asiat voi toimia ilman ongelmia:Verifying Voddler Network connection...ja sitten joku Netwörkerror-virheilmoitus!  Selaimista Chrome ei Voddlerin kanssa pelitä. Minulla nyt IE7, Vista ja VoddlerNet running. Palomuuri ei ole päällä ja Elisan tietoturvasta en löytänyt syytä toimimattomuudelle.
En kai ole riittävän ruotsalainen. Profiilia luotaessa iski pakkoruotsi!!! Ainoastaa SWE oli maaksi valittavissa, nimi ja sitten joku postinumero. Tökkäsin jonku numeron  Ehkä siinä syy!
Pakkoruotsi on poistettava!!

Enkä  jaksanut ruveta säätämään tämän kanssa. Ja tuleehan tuota elävää kuvaa sieltä täältä netista ja TV:ssä öpaut 50:ltä kanavalta tai enemmältäkin. 

Niin mitä Voddlerilla tekee?? Onhan se kiva jos se toimii, mutta silti. Mitä sillä tekee? TV:n kauta ( =Elisa Viihde)  voi vuokrata elokuvia tai sitten mennä elokuviin. Eikä 90 minuutin elokuvaa oikein tietokoneen ruudulta jaksa tuijottaa. Happamia sano...

1 kommentti:

  1. Saimpa uuden kutsun jo huhtikuussa ja nyt Voddleri toimii. Aika vähällä käytöllä, valitettavasti.

    VastaaPoista