keskiviikko 26. toukokuuta 2010

TEDx Helsinki 2010 - Tapahtuma, jonka missasin

TEDx Helsinki oli siis tapahtuma, jota olisin halunnut seurata livenä paikan päällä. Jostain syystä en huomannut tapahtumasta käytävää vilkasta keskustelua, ennen kuin oli myöhäistä. Otti aika tavalla päähän. Mutta nyt nuo esitykset on ladattu YouTubeen ja ovat siis kaikkien kiinnostuneiden katseltavana. Ja hyvä niin. Videot löytyvät myös TEDx Helsinki 2010 sivustolta.  Näitä laadukkaita TED-esityksiä on netissä runsaasti ja kaikki esitykset löytyvät www.ted.com sivustolta. Pieni varoitus on paikallaan. Esitykset ova mielenkiintoisia ja niitä on paljon.

Helsiningissä Mikael Jungner oli yksi puhujista. Jungnerin  TEDx-esitys ja esitykset muissa tilaisuuksissa keräävät aina suuren joukon kiinnostuneita ja puheensa herättävä runsaasti keskustelua ympäri nettiä ja muuta mediaa. Joillakin on taito puhua kiinnostavasti innostavasti.

Olkaapa hyvä!

2 kommenttia:

  1. Piti tulla oikein katsomaan, täällähän on hienon näköistä nyt. Toimiikohan tuo FB:n Tykkää-nappula, klikkasin sitä eikä se näyttänyt sanovan mitään?

    Minulla on muuten myös noiden TEDX-videoiden linkki tallessa, siinä on sadepäiviksi hyödyllistä katseltavaa & kuunneltavaa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Outi:) FB-nappulan pitäis kyllä toimia. Testasin toisaalla ja avautui FB:n kirjautumisikkuna. Googleanalytics lakkasi tässä päivityksessä toimimasta. Googlen Adsense kyllä toimii ja takoo rahaa 20 € vuodessa :)

    VastaaPoista