torstai 17. kesäkuuta 2010

On aika jättää Vista

Vista on ollut käytössä jo useamman vuoden. Vanhassa koneessa oli XP, joka toimikin kohtuullisesti. Vista on ollut koko ajan pelkästään siedettävä järjestelmä. Jo hakemistorakenne on lähinnä omituinen, vaikka omalla tavallaan looginen. Vai olenkohan minä itse omituinen kun en Vistan kauneutta ja erinomaisuutta ole vuosienkaan käytöllä oppinut tuntemaan? Ihan sama.
Nyt on aika vaihtaa tähän Fujitsuun Windows 7. Odotukset ovat suuret. Ehkä saan sen asennettua jo ensi viikolla. Sitä ennen vois tehdä koneelle suursiivouksen ja lakaista pöylyiset bitit roskikseen, joka ei koskaan täyty! :) Bittimaailmassa jätehuolto pelaa, mutta sielläkin siitä joutuu itse jätteen tuottajana huolehtimaan. Bittiroskiaan ei toisen pihalle voi heittää. Ei edes tätä vanhaa Vistaa.

Entä sitten Office 2010, jota on paljon kehuttu? Ehkäpä ehkäpä.

4 kommenttia:

 1. Samanlaiset aatokset Vistasta. Tarvitaanko paljon euroja, jotta siitä pääsee eroon?

  Siippa sai uuden työläppärin, se toimitettiin IT-osastolta XP:llä. Olin aika yllättynyt, sinänsä hyvä, että XP eikä Vista, mutta kyllä vähän W7:aa odoteltiin...

  VastaaPoista
 2. Tilasin W7:n täältä http://www.moonsoft.fi/search/basic.aspx?q=Windows+7&Submit=Hae
  Hinta riippuu versiosta. 59 € on halvin päivitysversio.
  Asentaminen oli aika mutkaton juttu.

  VastaaPoista
 3. Jos Vista olisi pökäle, niin Windows 7 olisi pökäle, jonka päällä on kermavaahtoa. Microsoft onnistui myymään Vistan uudestaan seiskan muodossa.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Anonyymi kommentistasi :) Suomen kieli on rikas kuten kommenttisi kertoo.
  Nyt on W7 ollut käytössä jo jonkin aikaa ja eipä tässä Vistan vinkeitä ja ärsyttäviä tökkimisiä ole ilmennyt. Office 2010 on myös käytössä siinä onkin opettelemista, mutta tyytyväinen olen siihenkin.

  VastaaPoista