sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Movember, Every man deserves a little bit of luxury!

"Movember on perinteisesti marraskuuksi (November) kutsutun kuukauden aikana järjestettävä viiksienkasvatuskampanja, jolla kerätään varoja hyväntekeväisyyteen sekä laajennetaan tietoisuutta miesten terveydestä - eritoten eturauhasen syövästä. 
Movember alkoi alunperin Australiassa, muutaman sukulaistensa syövästä huolestuneen nuorukaisen toimesta. Seitsemässä vuodessa siitä on kasvanut kansainvälinen ilmiö, joka on hankkinut hyväntekeväisyyteen yli € 70.000.000!!"
Rekisteröidyin Mo-veljeksi reilu viikko sitten ja aion kasvattaa viiksiäni marraskuun ajan. Se jäävätkö viikset naamaani koristamaan ratkeaa myöhemmin. Viiksekäs oli viimeksi joskus 80-luvulla.
Tässä kuva viiksettömästä
 naaamastani
Movember päivä 30.
Kampanjan kohteena on Syöpäsäätiön Hopearahasto. Lahjoittamalla osallistut eturauhasen syövän vastaiseen taisteluun.

Eturauhasen syöpä
Suomessa eturauhasen syöpä on miesten ja nykyään myös koko väestön yleisin syöpäsairaus:
  • Siihen sairastuu Suomessa yli 4 000 miestä vuosittain.
  • Noin 89 % eturauhasen syöpään sairastuneista parantuu sairaudesta. Vaikka sairauden ennuste on hyvä, taudin yleisyyden vuoksi eturauhasen syöpä on toiseksi yleisin miesten syöpäkuolemien aiheuttaja.
  • Sairauden hoidot ovat raskaat, jonka lisäksi sairaus aiheuttaa huomattavaa huolta ja murhetta potilaalle, hänen perheelleen sekä heidän läheisilleen.
Toivonkin nyt hyvät lukijani, miehet ja naiset, että sponsoroisitte viiksieni kasvatusta lahjoittamalla edes karvan verran. Pienikin lahjoitus menee nimittäin lyhentämättömänä hyvään tarkoitukseen. Lahjoittaa voi klikkaamalla oheista kuvaa, joka johtaa suoraan Syöpäsäätiön sivulle. Muistattehan laittaa kohtaan "Mo-nimesi" minun Mo nimeni eli Timo Kantola. Huom. Myös naiset voivat osallistua sillä lahjoittaa voi ilman viiksiäkin.


Ja jos haluatte liittyä Mo-tiimiini, jota ei vielä ole, rekisteröitykää täällä ja ilmoittakaa siitä minulle.
Lisätietoja eturauhassyövästä löytyy sivustolta Suomalainen eturauhassyöpä

2 kommenttia:

  1. 23.11.2010 päivätty partakuva löytyy täältä http://www.kayraranta.com/2010/11/movember-viela-viikko-aikaa.html
    Ja huomenna tällekkin sivulle se marraskuun viimeise päivän parta.

    VastaaPoista