keskiviikko 20. lokakuuta 2010

TEDx Helsinki

Sain tänään alla olevan viestin e-mailiini ja voin siis osallistua TEDx Helsinki tapahtumaan. 


tedx_logo.jpg

Moi Timo!

Lippuhakemuksesi on hyväksytty. Tervetuloa torstaina 4.11.2010 klo 12 alkaen Bio Rexissä järjestettävään TEDx Helsinki -tapahtumaan. Joustavan sisäänpääsyn varmistamiseksi, pyydämme saapumaan paikalle viimeistään puoli tuntia ennen tapahtuman alkua. Tapahtuman jälkeen klo 17 eteenpäin on luvassa vapaamuotoinen iltatapahtuma, jossa uusia ajatuksia voi vaihtaa muiden TEDstereiden kanssa.


Tuo pieni x tarkoittaa, että kyseessä on paikallisen organisaation luoma TED- tyyppinen tapahtuma. Edellisen kerran tapahtuma järjestettiin toukokuussa 2010. Puhujina silloin oli  Esa Saarinen, Juuso Nissilä, Reidar Wasenius, Anssi Vanjoki, Mikael Jungner, Kirsti Lonka, Teppo Turkki, Juho Peltomaa ja Miina Savolainen. Pidetyt puheet voit katsoa täältä.

Ja tässä Reidar Waseniuksen esitys:


Niitä oikeita TED-esitykisä ilman äksiä voi katsoa täältä

Ja tässä yksi ilman äksää oleva TEDMarraskuisen tapahtuman ohjelmaa ja esiintyjiä ei ole vielä paljastettu. Odotan mielenkiinnolla.
Ja sinä satunnainen tai säännöllisesti blogiani seuraava, kerrotko jos olet osallistumassa tällä kertaa tai kerro mielipiteesi tapahtumasta jos kävit jo toukokuun TEDx:ssä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti