maanantai 11. huhtikuuta 2011

NetLog - tuleeko tästä mitään?

Kirjauduin Netlogiin ja kirjoitin sinne allaolevan tekstin.

Viime viikolla alkoi Facebookin ja Twitterin virtaan ilmestyä Netlog-sitä- ja Netlog-tätä-imoituksia kuinka joku kaverini oli tänne tilinsä perustanut. Sain sitten kutsunkin tänne, mutta epäilin, että spämmiä, spämmiähän se ja unodin koko jutun. Uteliaisuus vei kuitenkin voiton ja tutkiskelin Netlogin sivuja. Löysin kuvauksen "[i]Se on sosiaalinen verkkoyhteisö eurooppalaisille nuorille[/i]"
Sosiaalinen verkkoyhteisö? Ja minä kun odotin Diasporasta Facebookin korvaajaa! Nuorille? Viittiikö täällä keski-ikäinen näyttäytyä? Osaako käyttäytyä?
Sain lisää Netlog-viestejä ja nyt sitten valuin tännekkin.
Netlogin mukaan Käyräranta ei ole oikea nimimerkki :(
Hajoaako some-elämöintini, jota nettiaktiaktiivisuudeksikin voi nimittää, jo liian moneen osaan ja suuntaan?
Saahan täällä kredittejä ja voi klikkailla siistin näköisiä mainoksiakin. Kuvia, videoita ja vielä lisää kuvia tänne saa lykättyä. Kuvia jotka ovat jo Facebookissa. Aikaa on rajallisesti eikä yhden uuden mukaan tulo lisää osallistumista toisaalla. Joku jää vähemmälle.
Meneillään on pudotuspeli ja voittajat keräävät massat ja massojen mukanaan tuomat tulot. Vai onko? SomeTime2011:ssä olisi tässä pohdittavaa.

Netlog tarjoaa paljon, mutta vastaan tulevat ne vanhat tutut ongelmat. Tietoturva ja yksityisyyden suoja. Onko netti jo vienyt yksityisyytemme? Diasporan piti olla turvallinen, mutta kaikki sinnekin kirjailtu löytyy googlella.

1 kommentti:

  1. Kiitos kirjoittajalle, tässähän tuli minunkin "huoleni" aukikirjoitetuksi, liittyen monen moneen eri mediajakofoorumiin... vaikka itse olen mielestäni ollut ajan hermolla kiitettävästi aina, yhtäkkiä huomaankin solahtaneeni kelkasta ennenkuin se on lähtenyt edes liikkeelle, no nyt kun liikkeellä on , näköjään, ja vauhdilla sekä vahvasti, olenkin aivan tampia tässä viidakossa!!!Millä sitä keski-ikäinen jaksaa enää rellestää kaikilla mahdollisilla foorumeilla? kun aikaa vie jo liikaakin feisbuukki??
    Sanna Joensuun läheltä

    VastaaPoista