lauantai 21. toukokuuta 2011

Kylläpäs meitä luokitellaan!

Olen narsistinen eliittihippinörtti.
Merkillistä. Noin minut ja muutama muu iPadin käyttäjä kuitenkin luokiteltiin Twitterissä käydyssä keskustelussa. Keskustelussa, joka ei onneksi kovin vakavaa eikä tosikkohenkistä kommenttien vaihtoa sisällään pitänyt. Kevyitä tweettejä. Narsisti koska tweettaan, eliitti koska minulla on iPad,  hippi koska Applen käyttäjät ovat hippejä ja nörtti koska käytän tietokonetta, älypuheinta ja vielä iPadiakin.

Tämän lisäksi muutama päivä sitten netissä levisi uutinen, jonka mukaan ihmisen aivoille Apple on kuin uskonto. Applen tuotteita käyttävien aivot reagoivat Applen tuotteiden kuviin samoin kuin uskovaisten aivot reogoivat uskonnollisiin kuviin.

No nettiin mahtuu sitä sun tätä ja vähän enemmänkin tutkimuksia ja niiden tulkintoja. Joku jo tuosta edellisestä ihan vakavissaan päätteli, että ateisiti ei sitten Applen tuotteita osta, ja jos sitten ostaakin, ei oikea ateisti olekkaan koska se on geeneissä. Tai jotenkin noin. Ihan sama.

Käytän iPadia kotona ja reissuilla, mutta kävellen liikkeellä ollessani käytän Nokian N8 puhelinta.  Pitäisiköhän vaihtaa Facebook- ja Twitter-profiilikuva vaikka tähän malliin, niin luokittelijat saisivat lisää pohdittavaa?
iPad2 ja Nokia N8 sulassa sovussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti